Socialattica.gr - ChatBot
title
  • Βρείτε μας στο
title

Τρέχον θέμα: Βασικό

Διευκρινήσεις για την ορθή ηλεκτρονική καταχώρηση του πεδίου αριθμός ωφελούμενων για το έτος αναφοράς 2017 του Δελτίου Επίτευξης Δεικτών

title

Διευκρινήσεις για την ορθή ηλεκτρονική καταχώρηση του πεδίου αριθμός ωφελούμενων για το έτος αναφοράς 2017 του Δελτίου Επίτευξης Δεικτών

Κατά τον έλεγχο των Δελτίων Επίτευξης Δεικτών με έτος αναφοράς 2017 από την Διαχειριστική Αρχή, διαπιστώθηκε πως έχει καταχωρηθεί λανθασμένα ο αριθμός ωφελούμενων, όπως προκύπτει από το υποβληθέν Δελτίο Επίτευξης Δεικτών και τα συνημμένα έγγραφα. O αριθμός των ωφελούμενων που δηλώνεται στο Δελτίο Επίτευξης Δεικτών, δεν αφορά το άθροισμα των ωφελούμενων ανά μήνα, αλλά αφορά στο μοναδικό αριθμό ωφελούμενων για το έτος 2017.

π.χ.

Ιούλιος 2017: 28 ωφελούμενοι

Αύγουστος 2017: 28 ωφελούμενοι

Σεπτέμβριος 2017: 30 ωφελούμενοι

Οκτώβριος 2017: 30 ωφελούμενοι

Νοέμβριος 2017: 30 ωφελούμενοι

Δεκέμβριος 2017: 30 ωφελούμενοι

Πεδίο Αριθμός ωφελούμενων του Δελτίου Επίτευξης Δεικτών: 30 ωφελούμενοι*

 

* Οι ωφελούμενοι κάθε δομής μετρώνται μία φορά στο επίπεδο της πράξης. Συνεπώς αν ένας ωφελούμενος έχει λάβει περισσότερες από μία υπηρεσίες από μία δομή στη διάρκεια υλοποίησης της πράξης, θα μετράται μία φορά στην πράξη.

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ορθή συμπλήρωση των Δεικτών πέρα από την Έκθεση Πεπραγμένων, πρέπει να υποβάλλονται όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα ανωτέρο (π.χ. Μητρώο Ωφελουμένων, Παρουσιολόγια Ωφελουμέων, Αρχείο καταγραφής Ωφελουμένων κ.λ.π. με τα ελάχιστα στοιχεία τους).